Лидери и експерти от HPE говорят за предизвикателствата на новото нормално

Технологиите, които трансформират бизнеса за новото утре, са фокус на онлайн форума Intelligent IT 2020 на Хюлет Пакард Ентърпрайз управлявана от Селектиум

Днес, 9 юни от 16.00 ч. ще се проведе онлайн форумът Intelligent IT 2020 с основен фокус предизвикателствата на настоящата динамичната обстановка, промяната в приоритетите и необходимостта от гъвкави и бързи решения от бизнеса. Онлайн конференцията на Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium се провежда в навечерието на едно от най-значимите глобални събития на HPE – Disocver Las Vegas, което тази година стартира изцяло виртуално на 23 юни и ще обедини хиляди участници от целия свят в рамките на няколко седмици.

Intelligent IT 2020 ще бъде открит от генералния директор на компанията Ираван Хира, който ще говори за технологиите днес, които трансформират бизнеса за новото утре. Следва интересна live дискусия между една от най-влиятелните фигури в шоубизнеса у нас – Маги Халваджиян и водещия банкер на България – Левон Хампарцумян, които ще споделят за новаторските решения и предизвикателствата на ситуацията от последните няколко месеца.

„Светът около нас бързо се трансформира и ни провокира да търсим гъвкави бизнес решения. Настоящата ситуация още повече катализира процесите на цифрова трансформация. Сега, повече от всякога, са необходими адекватни технологии и интелигентен подход в осигуряването на нови начини на работа при безпроблемна непрекъсваемост на бизнеса.”, коментира Ираван Хира.

Програмата на виртуалната конференция предвижда и кратки технологични презентации, в които експертите на HPE ще разкажат как организациите могат да трансформират бизнеса си със скоростта на най-новите технологични решения за IoT и мобилност от Аruba, компания на Hewlett Packard Enterprise,  за приложенията на контейнерната технология и за ползите от хипер-конвергираната среда от ново поколение HPE SimpliVity. Онлайн форумът вече има аудитория от над двеста представители от организации от частния и публичния сектор, предприемачи, технологични иноватори и консултанти. Участието е безплатно, но се изисква предварителна регистрация на сайта: https://intelligentit.online/

За Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium:

Hewlett Packard Enterprise e глобален технологичен лидер, съсредоточен в разработването на интелигентни решения, чрез които клиентите на компанията могат да събират и анализират големи масиви от данни и да взимат безпроблемно решения по цялата верига – от периферията до облака. HPE дава възможност на своите клиенти да подобрят бизнес резултатите си и да увеличат оперативната си ефективност чрез въвеждане на нови бизнес модели и опит.

За Райт Имидж

Read More

Post a Comment