Фотоизложба под надслов „Любима София“

Фотоизложба

Открита е фотоизложба под надслов „Любима София“ в хотел Даунтаун

Къде София е красива от всеки ъгъл, във всеки сезон и по всяко време на денонощието? Отговорът на този въпрос дадоха на коктейл в ресторанта на столичния хотел Даунтаун, където се откри фотоизложба под надслов „Моята любима София“. Изложбата е продължение на провелия се в края на лятото фотоконкурс за любители на тема „Любимо място в София“, организиран от на хотел Даунтаун с подкрепата на Джаzz+, GoGuide и MySofia.

Показани са най-добрите фотографии – наградените четири и първите десет, получили най-висока оценка от публика и жури. Фотоизложбата в ресторанта на хотел Даунтаун вече е отворена за посетители, които искат да видят своя град през различния и личен поглед на участниците във фотоконкурса, запечатали красотата на столицата ни във всеки неин нюанс и сезон.

В много оспорвана надпревара участваха близо 100 фотографии, четири от които бяха наградени от публика и жури – Екатерина Стоянова със снимката „Стара София“, Михаил Кьосев с „Нощна София (НДК)“, Мария Цветанова с „Есенна София (Храм Света София)“ и Петя Петкова с „Какво не виждаме докато Животът минава?“. Конкурсът имаше за цел да привлече снимки, които да покажат най-характерните и впечатляващи места на открито в центъра на София. Най-сниман обект и безспорен символ на столицата е храм-паметника „Св. Александър Невски“ – 20 от общо 24-те снимки на църкви в града. Веднага след него по популярност се нареждат нощните фотографии – 18 на брой, всички централни паркове и градинки – 17 снимки, фонтаните на София с 15 фотографии, Народен театър „Иван Вазов“ – 12 и НДК – 8.

Фотоконкурсът е част от играта „Опознай столицата, за да я обикнеш” на хотел Даунтаун. Всеки участник в #downtownsofiaphoto можеше да качи до три фотографии на страницата на конкурса, за да спечели една от четирите награди: уикенд за двама в “Холидей Клуб Перла Бийч” Приморско, ваучер за хотел и ресторант Даунтаун София, целодневни билети за двама за аквапарк “Акваленд” Приморско и два билета за концерта на японските барабанисти „Ямато“ през ноември в София.

[Източник]

Read More

Стартира фотоконкурс на хотел Даунтаун „Любимо място в София“.

Photocontest Hotel Downtown Sofia

Стартира фотоконкурсът на хотел Даунтаун „Любимо място в София“. Конкурсът ще бъде с продължителност от 20 юли до 20 август, 2018 г. и се организира по повод новата корпоративна визия и уебсайт на хотел Даунтаун София. С него организаторите предизвикват всички фото-любители да покажат най-красивите и впечатляващи места в центъра на София.

Фотоконкурсът е част от играта „Опознай столицата, за да я обикнеш” на хотел Даунтаун. Всеки участник в #downtownsofiaphoto може да качи до три фотографии на страницата на конкурса, а наградите са: уикенд за двама в “Холидей Клуб Перла Бийч” Приморско, ваучер за хотел и ресторант Даунтаун София, целодневни билети за двама за аквапарк “Акваленд” Приморско и два билета за концерта на японските барабанисти „Ямато“ през ноември в София. Организатор на фотоконкурса е хотел Даунтаун в партньорство с Джаzz+, GoGuide и MySofia.

Фотоконкурсът има за цел да покаже впечатляващи гледки, места и събития в центъра на София, които представят красотата на столицата ни и отличават облика й пред други български и европейски градове. Всички фотографи-любители, навършили 18 г., които искат да се състезават за наградите, трябва да качат до 20 август включително от една до максимум три снимки на страницата на конкурса, всяка с размер до 2000 пиксела по дългата страна, с кратък коментар за сниманата на открито локация и повода за заснемането й.

Жури, съставено от управителя на хотел Даунтаун, опитен фотограф от My Sofia и представител на медийния партньор Go Guide, ще избере носители на първа, втора и трета награда по следните критерии – фотографиите да бъдат пряко обвързани с темата на конкурса, да въздействат емоционално, да са оригинални, позитивни, вдъхновяващи, да изразяват лично отношение, да носят елементи на спонтанност и естественост. Половината от оценката се формира от фотографските качества на предложените снимки.

Най-голямата награда – тази на публиката, ще се присъди на фотографията, която е получила най-много гласове и най-висока оценка на страницата на фотоконкурса. Десетте най-добри снимки според жури и публика ще участват в тематична изложба в хотел Даунтаун.

Read More

Заработи новият уеб сайт на ЕЗОК ЗАД

ЕЗОК ЗАД

На 22ри юни 2018 стартира работа новият уеб-сайт на ЕЗОК ЗАД – „Европейска Застрахователна и Осигурителна Компания“ ЗАД е дружество, лицензирано през 2008 г. като Здравноосигурителен фонд за допълнително доброволно здравно осигуряване. С нормативните промени през 2013г. ЕЗОК ЗАД се прелицензира като застрахователна компания и лиценз по застраховка „Заболяване“.

В уеб-сайта може да намерите полезна информация за компанията, нейната сфера на дейност. Информация за продуктите, които предлага, полезни документи, финансови отчети, лечебни заведения, с които работи и разбира се адрес, контакти и др.

Основните застраховки, които предлага ЕЗОК ЗАД са: Застраховка заболяване, Застраховка Имущество, Застраховка Пътуване в чужбина, Злополука, Застраховка финансови загуби и Карго.

Read More