Пролетно презареждане в хотел Даунтаун София

На 18 март в столичния хотел Даунтаун се случи истински празник на Пролетта и живота. В зелено и с много настроение, гостите на събитието се потопиха в една специална вечер, създадена за наслада за сетивата.

Здравословни хапки, свежи коктейли, вълнуващи истории, изящна литература и много подаръци дадоха тон на презареждане на духа и тялото за едно ново начало.

В ролята на вдъхновител на вечерта влезе Кремена Димитрова, комуникационен директор на издателство Colibri, която разказа по женски и с финес историите на пет невероятни жени-икони в модата, киното и живота. Публиката неусетно влезе в живота на Лив Улман, Даян Кийтън, Вивиан Уестуд, Мариела Гемишева и вечната Исабел Алиенде, за да преоткрие в тях жената и майката зад маската на известността и професионалния успех. Това са дами от световна величина, на които нищо женско не е чуждо – съмненията, страховете, грешките, смелостта, нежността, силата да преодоляваш себе си, да се преродиш за Живота отвъд зимата.

И така, свежо и кокетно, Пролетта зареди вечерта под мотото на женствеността. А като допълнение на пролетното настроение, гостите на коктейла си тръгнаха с бутилки вино от хотел Даунтаун, списания Грация и вдъхновяващи книги от Colibri.

Събитието беше организирано от екипа на Райт Имидж

Read More

Post a Comment