12 звездни срещи на живо в онлайн събитието HPE Discover Virtual Experience 2020

Бизнес и технологични лидери обсъждат edge-to-cloud решения, постигане на резултати при нечовешко напрежение и бъдещето на спортния бизнес

Това лято виртуалната конференция HPE Discover 2020 ни среща с бележити личности от света на бизнеса, технологиите и спорта под мотото „Тук сме, за да помогнем“ (We’re Here to Help). Началото на #HPEDiscover бе дадено на 23 юни и продължава през целия юли. Сред гостите са вдъхновяващи лидери, мотивационни лектори, стратези, хора на риска и такива, които променят правилата на играта. В програмата са включени над 150 сесии, излъчвани на живо и на запис, интерактивно съдържание, продуктови демонстрации, обучения и он-лайн срещи.

„Извънредната обстановка в почти цял свят тази година наложи трансформиране на едно от водещите технологични събития – HPE Discover, във виртуално“, разказва Ираван Хира, генерален директор на Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium. „За първи път от 2011 г. насам конференцията, която всяка година привлича хиляди клиенти и партньори на компанията, се провежда на живо онлайн. Това дава възможност също и на по-голяма българска аудитория да участва в десетките срещи, анонсирането на нови технологии, обучения и онлайн дискусии. Дистанционната работа и новият начин на комуникация с клиентите и партньорите ни вдъхнови и за първия ни онлайн форум в България Intelligent IT 2020 в навечерието на това забележително събитие в света на технологиите” допълва той.

Ето някои от звездните сесии:

Антонио Нери, президент на HPE и светилото в технологичния свят – Джон Чеймбърс, бивш изпълнителен директор на CISCO и настоящ основател и CEO на JC2 Ventures, дискутират помежду си и съвместно с други експерти визията си за бъдещето в контекста на необичайните и паметни предизвикателства на днешния ден. Чуйте какви са прогнозите им в контекста на един edge-to-cloud свят тук!

Фокус панел: „Високи резултати под напрежение. Дани Хорниголд, дългогодишен спортен коментатор, модерира тематичния панел със спортни икони от ранга на Симон Байлс, трикратна световна шампионка с общо 25 медала, Лю̀ис Ха̀милтън, шесткратен световен шампион от Формула 1 и пилот от екипа на Мерцедес, и доктор Чери Еванс, бивш новозеландски футболист и настоящ психиатър, писател и лектор. Научете какво е емоционалното, психическо и физическо натоварване при работа под напрежение и как да преодолееш и приемеш дискомфорта.

Фокус панел: „Спортният бизнес“. Антонио Нери води дискусия с пет водещи фигури от света на спорта, сред които Кристиан Хорнер, британски автомобилен пилот и ръководител на екипа на Ред Бул във Формула 1, Даниел Леви, английски бизнесмен и собственик на лондонския футболен клуб Тотнъм Хотспър, Рик Уелц, президент на баскетболния Голдън Стейт и един от най-известните бизнесмени в американския спорт, Сузи Волф, ръководител екип на ROKiT Venturi Racing, бивш пилот и първата жена, участвала в състезание на Формула 1, и Тото Волф, CEO и ръководител екип на Mercedes AMG Petronas Формула 1, бивш пилот. Разберете как пандемията е повлияла на бизнеса им и какви са изгледите за възстановяването на спорта.

Фокус панели „Водещи жени в технологиите“. Соледад О’Брайън, известна американска водеща, многократно награждаван журналист и продуцент на седмичното политическо предаване Matter of Fact, е в компанията на бизнес дами, сред които Дженифър Кабалкинто, главен финансов директор на американския баскетболен отбор Голдън Стейт Уориърс и Мира Дейвис, главен директор ИТ и иновации в Тексаската клиника за детско здраве, с които обсъждат лидерството по време на криза, темата за предоставяне на еднакви възможности за развитие на всички служители, независимо от произхода и пола им, и за това как организациите могат да бъдат устойчиви и гъвкави в настоящата динамична обстановка.

„Предизвикателствата, които срещаме днес – от осигуряване на нови начини на работа до безпроблемна непрекъсваемост на бизнеса, изискват от компаниите бързо адаптиране чрез нови технологии, стратегически решения и финансова гъвкавост . HPE Discover 2020 има за цел да улесни тези процеси и да покаже, посредством дискусии и добри практики, как организациите могат да постигнат растеж в условията на цифрова трансформация и преминаване към новото нормално“, споделя Ираван Хира.

През тази седмица предстоят още интересни панели, посветени на големите въпроси пред малкия бизнес, жените в технологиите, данните като валута и бъдещето на ИТ услугите. Акценти от виртуалната конференция, актуални теми и интервюта с лидери от света на технологиите, бизнеса и спорта може да видите на https://www.hpe.com/us/en/discover-more-network/discover-virtual-experience-2020/featured-programs.html.

За Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium:

Hewlett Packard Enterprise e глобален технологичен лидер, съсредоточен в разработването на интелигентни решения, чрез които клиентите на компанията могат да събират и анализират големи масиви от данни и да взимат безпроблемно решения по цялата верига – от периферията до облака. HPE дава възможност на своите клиенти да подобрят бизнес резултатите си и да увеличат оперативната си ефективност чрез въвеждане на нови бизнес модели и опит.

За Райт Имидж

Read More

Post a Comment