30 дни с най-новото от HPE в помощ на бизнеса

HPE Discover Virtual Experience стартира на живо на 23 юни и продължава до края на юли с дискусии, обучения и анонси на най-новите технологии от HPE за по-лесно адаптиране на бизнеса към новото нормално

Първото онлайн издание на ежегодната конференция HPE Discover е рекордна във всяко отношение – повече от 100 мотивационни лектори и вдъхновяващи лидери, 150+ сесии, преведени на 10 езика, близо 40 000 участника (до момента) от над 100 държави, сред които България е с най-висок процент за целия Балкански регион. В програмата на глобалният форум, който за първи път от 2011-та година е виртуален, има презентации, излъчвани на живо и на запис, интерактивно съдържание, продуктови демонстрации, обучения и онлайн срещи с бележити личности от света на бизнеса, технологиите и спорта под мотото „Тук сме, за да помогнем“ (We’re Here to Help).

„В резултат на COVID-19, бъдещите процеси, които предвидихме преди три години – бизнесът да е управляван от данни, да е облачен и насочен в периферията, предсрочно станаха реалност,“ казва Ираван Хира, генерален директор на Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium. „Ние сме готови да помогнем на организациите да се адаптират с правилните технологии, експертиза и политика на финансова гъвкавост,“ допълва той. „Навлизаме в следващата фаза на дигиталната трансформация – в т.нар. „Епоха на данните“ (Age of Insight). Затова компанията ни има за цел до 2022 г. да предостави на клиентите цялото си портфолио под формата на услуги посредством платформа, която свързва, защитава, анализира и работи с всички данни (the edge-to-cloud platform-as-a-service company)“, споделя Ираван Хира.

По време на това значимо събитие, HPE анонсира най-новото от технологиите си в помощ на бизнеса, а ето и акцентите:

Следващо поколение облачни услуги през HPE GreenLake, което доставя облачни услуги в среда по избор – от периферията до облака, гъвкаво, на по-ниска цена и гарантиращо постоянно изживяване за клиента. За разлика от доставчиците на публични облаци, гъвкавият модел на предоставяне на услуга (as-a-service) на HPE GreenLake позволява на клиентите да приоритизират инвестициите си според бизнес нуждите. Тук може да се видят сесиите, в които Кийт Уайт, старши вицепрезидент на HPE GreenLake Cloud Services, Даниел Нюман, основател и партньор в Futurm Group и други експерти говорят за бъдещето на облачните услуги, как edge-to-cloud платформите водят до безпрецедентна скорост и гъвкавост на физическите локации на място и примери от приложението на HPE GreenLake в различни индустрии.

Новият софтуерен бранд HPE Ezmeral и първите му две разновидности – платформа за контейнери и ML Ops. Това е цялостно софтуерното портфолио в услуга на дигиталната трансформация на бизнесите, включващо управление на контейнери, AI/ML и анализ на данни, контрол на разходите, сигурност, ИТ автоматизация и AI-задвижвани операции, предлагани като облачни услуги през HPE GreenLake. На 29 юли на страницата на форума експерти от различни индустрии и HPE мениджъри ще говорят за софтуерната стратегия тип „системите с отворен код на първо място“ (open source first), бизнес императивите на цифровата трансформация и новият софтуерен бранд HPE Ezmeral.

5 решения за завръщане на работното място в помощ на плановете за по-бързо възстановяване на организациите и осигуряване на непрекъсваемост на бизнеса, управлявани през HPE Pointnext Technology Services. Тези решения са скалируеми, според мащаба на бизнеса, и използват високопроизводителни HPE сървъри в периферията, интелигентна мрежова инфраструктура от Aruba и технологии от партньорската екосистема на HPE. Решенията включват проследяване на социалното дистанциране, вход без допир (touchless entry), измерване на температурата, визуално дистанционно ръководство и добавена реалност, споделяне на информация и сигнали за безопасност на работното място.

Акценти от виртуалната конференция, актуални теми и интервюта с лидери от света на технологиите, бизнеса и спорта може да видите тук. Онлайн форматът на форума дава възможност на по-голяма българска аудитория да участва в десетките срещи, анонсирането на нови технологични решения, обучения и онлайн дискусии.

За Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium:

Hewlett Packard Enterprise e глобален технологичен лидер, съсредоточен в разработването на интелигентни решения, чрез които клиентите на компанията могат да събират и анализират големи масиви от данни и да взимат безпроблемно решения по цялата верига – от периферията до облака. HPE дава възможност на своите клиенти да подобрят бизнес резултатите си и да увеличат оперативната си ефективност чрез въвеждане на нови бизнес модели и опит.

За Райт Имидж

Read More

Post a Comment